SOHBET

21 Eylül 2011 Çarşamba

SohBeT Sohbet SOHBET SoHbEt SohbeT Sadece Sohbet Işte Yeni idolsohbet :)

http://www.idolsohbet.com/

Toplist eklemek yada Site kasmak kısaca bilgi

Toplist Nedir?

Toplist mantıkta toplist scriptine eklenen sitelerden gelen ve giden ziyaretçileri sayma ve bu gelen giden hitinde yüksek olan ziyaretçileri site sıralamalarında üst sıralarda gösterme mantığıyla çalışan bir web sistemidir. Burda en önemli nokta sitelerin sıralanmasının gelen ve/veya giden ziyaretçi sayısına göre yapılmasıdır. Google den bircok toplist ornegine ulasabilirsiniz ve siteniz icin guzel bir ek hit saglayicidir.

Site Kasmak
Bircok blog ve forum sitelerinden link alip wermek yada diger sunuculara sitenizi eklemek en basta yapmaniz gerekenler arasında gelyor. Buda biraz zahmetli ve emekli bir istir.. Tek kişiyle zor oluyor..

Google de Nasıl HİT yapabilirim? Google index nekadar sürer?

SEO "Search Engine Optimization ? Kısaltmasıdır; "Search Engine Optimization" kelimesinin Türkçe açıklaması ise; Arama Motoru Optimizasyonu demektir; Kısaltması ise AMO olarak bilinmektedir. Arama Motoru Optimizasyonu işinin yapılmasının temel amacı; web sitelerinin istenilen hedef kelimelerde üst sıralara çıkmasını sağlamak; böylece ürün ve hizmet tanıtan siteleri istenilen kitleye ulaştırıp sitemizi de hedefine ulaştırmaktır. Google AdWords ve GoogLe AdeSense İle iletisimde kalabilir Uye olup hemen site hit inizi artirabilirsiniz iyi calismalar. ::)

18 Eylül 2011 Pazar

Facebook Gizlilik Ayarları (Profildeki Sayfaları gizlemek için)

Facebook’ta arkadaş listesi oluşturma:
Arkadaşlar sayfasından bir arkadaş listesi oluşturup; bilgi gizliliği, duvar kapatma ya da uygulama davetleri gibi özel durumlar için listeleri kullanabilirsiniz.

Mesela ben, sık etkinlik oluşturan birisi olarak, Isparta isminde bir liste oluşturdum ve üniversitede gerçekleşen etkinlikler için ilgilenen herkesi listeye ekledim. Böylece bir etkinlik olduğunda tek tek seçmeden, direkt tüm listeyi davet edebiliyorum. Bunu aile ya da iş arkadaşları şeklinde de düzenleyip kullanmak mümkün.

Facebook’ta arkadaş listesini gizleme:
Gereken sayfa – Sayfadan “Arkadaş listeni görme” kısmını dilediğiniz gibi düzenleyerek, arkadaş listenizi kapatabilirsiniz. Tamamen kapatmak için “yalnızca ben” seçeneğini ya da listelere göre açmak için belirteceğini liste adını seçebilirsiniz.

Facebook’ta duvarı sınırlandırma:

Facebook’un güzelliklerinden bir tanesi de, gönderilerinizin (fotoğraf – video – durum güncellemesi) dilediğiniz kişilere görünmesini sağlayabilmeniz. Arkadaş listelerinizi ayarladıktan sonra, paylaşımı yapmadan önce “Paylaş” butonunun hemen yanında çıkan seçeneği (kilit simgesi) kullanarak arkadaş listelerine ya da kişiye özel sınırlandırmayı kullabilirsiniz.

Facebook’ta duvarı kapatma:

Bir üstteki durumdan farklı olarak, arkadaşlarınızın duvarınıza yazmasını da engelleyebilirsiniz. Bunun için “Arkadaşlarımın yazdığı Duvar yazılarını görebilme” seçeneğini özelleştirebilirsiniz. Dikkat: Doğum gününüzden önce düzeltmeniz, faydanıza olacaktır.

16 Eylül 2011 Cuma

Vizyondaki En son FİLMLER

Www.IdolSohbeT.CoM Sohbet Chat Arkadaşlık ve Mirc scripti En güzel Sohbet Paneli ve Arkadaş ekleme Olanagı sadece Bu sitede

Güncel haber Gazete Manşetleri

13 Eylül 2011 Salı

SOHBET ÇET MUHABBET VE ARKADAŞLIK ADINA

Merhaba Bu Blog sitesi Tamamen www.idolsohbet.com sitesine üyelik ve tanışma kaynaşma yeni arkadaşlıklar bulmak adına açılmıstır. Bu sitede Bircok güncel Konu ve Konularla Video Film ve Facebook gibi Sayfa Profil Olusturma imkanıda saglamaktadır.. Google Nin En yeni sohbet sunucusu Olan Idolsohbet Bir Marka Haline gelecektir.. Herkese Iyi Eğlenceler dileriz. IdolSohbet.Com Ailesi..

Hızlı ve ücretsiz bir web tarayıcısı edinin

http://www.google.com/chrome/index.html?hl=tr&brand=CHMA&utm_campaign=tr&utm_source=tr-ha-emea-tr-bk&utm_medium=ha

WordPress Türkiye Blog

WordPress, dünyanın en yaygın içerik yönetim sistemlerinden (CMS) biridir. Yaygın olarak kullanılmasının temelinde açık kaynak kodlu yapısı, kolay kurulumu ve kullanıcılar tarafından üretilen tema ve eklenti desteği bulunmaktadır.
WordPress'i kurmak, genişletmek ya da kullanmak için yazılım uzmanı olmanız gerekmez. Sadece bir kaç tık ile kurup hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Takıldığınız bir yer olursa forumlar'da size yardım edecek onlarca kişi bulabilirsiniz.

Sayfa görüntülenme (Page Views) ne demektir?

Web sitesi sayfalarının belirli bir zaman aralığında toplam görüntülenme sayısıdır. Kaynak:Internetreklamrehberi.com web sitesinde yayımlanan “İnternet Reklamcılığı Terimleri”nden derlenmiştir (Erişim tarihi

11 Eylül 2011 Pazar

Yabancı Arama Motorları


Facebook Giriş Facebook Şifre işlemleri ve Arkadaş ekleme

Google’da En Çok Aranan Kelimeler – 2011 Yılında

2010 Yılında Google’da en çok aranan kelimeler nelerdir? İşte 2010 Yeni Yılında Google arama moturun da en çok aranan kelimeler hangisiymiş hep birlikte bakalım facebook oyun Mynet, YouTube, Oyunlar, Msn, İndir Tv haber Program

YouTUBE videoları için TIKLA :)

Google nin yeni SOHBET sitesi :)

http://www.idolsohbet.com/

Sitenize HTML kod ekleyin

Google Maps

TÜRKİYE nin En GÜNCEL haber FORUM ve BLOG adresi